27 Temmuz 2014 Pazar

Oyunu Torrent İle Açma

            Beğendiğimiz ve çok istediğimiz bir oyun var ve bu oyun kapasitesi çok büyük yani çok yer kaplıyor klasik download sitelerinde bulunmuyor ise bu oyunu indirmemiz mümkün olmayabilir ve bu oyun öyle her sitede indirme linki bulunmaz ve büyük oyunları indirmek için tek bir yol var. Nedir o yol bulalım. Herhangi bir torrent programını indirelim (Çok fazla sayıda torrent programı vardır bunlar arasında en hızlı olanı uTorrent seçelim.) Daha sonra indireceğimiz program, beğendiğimiz ve indirmek istediğimiz oyun uygulamanın torrentini bulup indiriyoruz.
           Birlikte aç deyip torrent programını seçiyoruz. Daha sonra indirilmesini bekliyoruz.Bu arada Daemon Tools adlı programı indirelim. Oyun indirdikten sonra lazım olacaktır.
           Yükleme tamamlandığında çift tıklayıp dosya yeri açılacak sağ tık yapıp birlikte aç deyip daemon tolls u seçelim ve sonra cd yeri olan yerden kurulum yapalım. Sonuç oyunumuz hazır. Bundan sonra www.yazarsa.blogspot.com oyun ile ilgili bir sorunuz kalmaz en basit torrent sitesi yukarıda yazılıdır. İyi eğlenceler dilerken kapatıyoruz. Güzel güzel eğlenin.

0 yorum: